Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THEATER DE REGENTES

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

jazz, klassiek, pop/rock, wereldmuziek

Online

Website

Theater De Regentes

Theater De Regentes in Den Haag is gevestigd in een voormalig zwembad in Art Deco-stijl. In de jaren negentig wordt het zwembad omgevormd tot theater. Er zijn vier kleine zalen en één grote zaal. Naast de Grote Zaal wordt ook Het Ketelhuis, met een capaciteit van 40 personen, gebruikt voor ...
Volledige biografie...

Biografie Theater De Regentes

Theater De Regentes in Den Haag is gevestigd in een voormalig zwembad in Art Deco-stijl. In de jaren negentig wordt het zwembad omgevormd tot theater. Er zijn vier kleine zalen en één grote zaal. Naast de Grote Zaal wordt ook Het Ketelhuis, met een capaciteit van 40 personen, gebruikt voor muziekvoorstellingen. De programmering bestaat voor een groot deel uit muziek, daarnaast zijn er ook theater-, dans- en jeugdvoorstellingen.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Theater De Regentes

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer