Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

W2 POPPODIUM

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

W2 Poppodium

Online

Website

W2 Poppodium

W2 is het belangrijkste poppodium in Den Bosch komt voor uit de Willem II Concertzaal die in 1987 zijn deuren opende. In 2000 wordt het podium grondig verbouwd en verandert de naam in W2. Met een brede programmering wil W2 laten zien wat er op popgebied kan gaan spelen en ...
Volledige biografie...

Biografie W2 Poppodium

W2 is het belangrijkste poppodium in Den Bosch komt voor uit de Willem II Concertzaal die in 1987 zijn deuren opende. In 2000 wordt het podium grondig verbouwd en verandert de naam in W2. Met een brede programmering wil W2 laten zien wat er op popgebied kan gaan spelen en een voortrekkersrol spelen. Naast de concertzaal is er ook het W2 Popcollectief.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's W2 Poppodium

Audio/Video W2 Poppodium

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer