Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

WORM

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

dance, hedendaags, jazz, pop/rock

Online

Website

WORM

WORM (voorheen Dodorama) in Rotterdam organiseert festivals en concerten, vertoont en maakt films, beheert een platenlabel en een winkel. WORM is een podium voor experimentele, avant-garde- en undergroundkunst, met name muziek en film. Activiteiten werden onder andere georganiseerd in samenwerking met International Film Festival Rotterdam, Poetry International, Incubate, State-X New ...
Volledige biografie...

Biografie WORM

WORM (voorheen Dodorama) in Rotterdam organiseert festivals en concerten, vertoont en maakt films, beheert een platenlabel en een winkel. WORM is een podium voor experimentele, avant-garde- en undergroundkunst, met name muziek en film. Activiteiten werden onder andere georganiseerd in samenwerking met International Film Festival Rotterdam, Poetry International, Incubate, State-X New Forms en Museumnacht. Tot december 2010 had de stichting een eigen pand aan de Achterhaven in Delfshaven. Sinds 2011 bevindt het podium zich aan de Witte de Withstraat en de winkel in de Boomgaardsstraat.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video WORM

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer