Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

WAVE FESTIVAL

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2012 - heden

Genre

dance

Online

Facebook

Wave Festival

Het Wave Festival wordt sinds 2012 door The Breakfast Club en Les Enfants Terribles georganiseerd. Het dancefestival vindt plaats in een intieme setting bij Paviljoen ’t Twiske in recreatie- en natuurgebied ’t Twiske in de Zaanstreek. Tijdens de tweede editie op 17 augustus 2013 zijn optredens te zien van ...
Volledige biografie...

Biografie Wave Festival

Het Wave Festival wordt sinds 2012 door The Breakfast Club en Les Enfants Terribles georganiseerd. Het dancefestival vindt plaats in een intieme setting bij Paviljoen ’t Twiske in recreatie- en natuurgebied ’t Twiske in de Zaanstreek. Tijdens de tweede editie op 17 augustus 2013 zijn optredens te zien van Deepchord en Claro Intelecto en kan gedanst worden op DJ-sets van onder anderen Delta Funktionen, Basic Soul Unit, ItaloJohnson, Marco Shuttle, Tommy Kornuijt en Brent Roozendaal.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Wave Festival

Audio/Video Wave Festival

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer