Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

WILLEMEEN

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

Website

Willemeen

Willemeen in Arnhem bestaat sinds 1971. Het multicultureel jongerencentrum richt zich op jongeren van 14 tot 26 jaar. Naast concerten zijn er workshops, een scholierencafé en worden er diverse cursussen gegeven. Ook beschikt Willemeen over een eigen zeefdrukkerij. Het centrum wil een podium bieden aan groepen jongeren met diverse (sub)culturele ...
Volledige biografie...

Biografie Willemeen

Willemeen in Arnhem bestaat sinds 1971. Het multicultureel jongerencentrum richt zich op jongeren van 14 tot 26 jaar. Naast concerten zijn er workshops, een scholierencafé en worden er diverse cursussen gegeven. Ook beschikt Willemeen over een eigen zeefdrukkerij. Het centrum wil een podium bieden aan groepen jongeren met diverse (sub)culturele achtergronden. Iedere derde zaterdag van de maand is er een schoolbandjesavond. Verder krijgen lokale bands de gelegenheid om op te treden in het café of, bij gebleken geschiktheid, in de grote zaal.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Willemeen

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer