Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

WORKMATES

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Workmates in 1980

Periode

1978 - 1979

Genre

pop/rock, punk

Workmates

Workmates is een punkband uit Amsterdam. De nummers worden geschreven door gitarist Martin Woudstra en zanger Harry Stork. Na optredens in de eigen kraak- en punkscene, zoals tijdens Koninginnedag bij dichteres Diana Ozon in de Sarphatistraat, volgen binnen anderhalf jaar vele Nederlandse jeugdcentra en twee optredens in Berlijn samen met ...
Volledige biografie...

Bezetting

Martin Woudstra   gitaar
Herman Voogd   drums
Harry Stork   zang
Herman Lohmeijer   basgitaar
Berna van Baarsen   zang

Biografie Workmates

Workmates is een punkband uit Amsterdam. De nummers worden geschreven door gitarist Martin Woudstra en zanger Harry Stork. Na optredens in de eigen kraak- en punkscene, zoals tijdens Koninginnedag bij dichteres Diana Ozon in de Sarphatistraat, volgen binnen anderhalf jaar vele Nederlandse jeugdcentra en twee optredens in Berlijn samen met The Ex. Herman Lohmeijer (bas), Herman Voogd (drums) en Berna van Baarsen (zang) gaan verder in new wave band Tecnoville. Woudstra en Stork houden met drummer Geurt van Gisteren (ex-Ex) en bassiste Charlotte Smits het punkvaandel hoog als A4.

Discografie Workmates

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Workmates

Audio/Video Workmates

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer