Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

WORMSKULL

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Wormskull in 2011

Periode

2010 - heden

Genre

drum 'n' bass, gabber, metal

Online

Officiële website
Facebook

Wormskull

Wormskull is de band van breakcore-pionier Jason Köhnen (alias Bong-Ra) samen met rapper Mike Redman (Deformer), gitarist Eni-less (Enio Ramalho uit Stöma) en drummer Balázs Pándi (o.a. Merzbow, Otto Von Schirach en Venetian Snares). Het kwartet speelt een duistere combinatie van metal en breakcore, inclusief horror en humor, en opereert ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jason Köhnen   basgitaar, producer
Mike Redman   rap
Balázs Pándi   drums
Enio Ramalho   gitaar

Genoemd in de biografie van

2010   Bong-Ra

Biografie Wormskull

Wormskull is de band van breakcore-pionier Jason Köhnen (alias Bong-Ra) samen met rapper Mike Redman (Deformer), gitarist Eni-less (Enio Ramalho uit Stöma) en drummer Balázs Pándi (o.a. Merzbow, Otto Von Schirach en Venetian Snares). Het kwartet speelt een duistere combinatie van metal en breakcore, inclusief horror en humor, en opereert in het kielzog van bands als Atari Teenage Riot en Dillinger Escape Plan. In juni 2011 verschijnt het debuutalbum Sound Of Hell. De plaat is bijna geheel live opgenomen en de muzikanten treden ook op als band.

Discografie Wormskull

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Wormskull

Audio/Video Wormskull

Video Wormskull

WORMSKULL 'Sound Of Hell'
WORMSKULL 'Sound Of Hell'
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
WORMSKULL 'Sound Of Hell'

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer