Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

YUKON

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2009 - heden

Genre

alternative, big beat, dance, pop/rock, rock

Online

Officiƫle website

Yukon

Yukon is het geesteskind van arrangeur, producer, componist en bassist Hans Weekhout (Capricorn, Peplab). Het eerst album Famous For Nothing, Ready For Anything (april 2010) opent met een dansbare bewerking van David Bowie's hit Ashes To Ashes, gezongen door Irene Wiersma, en bevat verder een stevige mix van alternative, rock ...
Volledige biografie...

Bezetting

Hans Weekhout   arrangeur, basgitaar, componist, producer

Genoemd in de biografie van

2010   Capricorn

Biografie Yukon

Yukon is het geesteskind van arrangeur, producer, componist en bassist Hans Weekhout (Capricorn, Peplab). Het eerst album Famous For Nothing, Ready For Anything (april 2010) opent met een dansbare bewerking van David Bowie's hit Ashes To Ashes, gezongen door Irene Wiersma, en bevat verder een stevige mix van alternative, rock en elektronica. Yukon is vernoemd naar een spookstadje in de Verenigde Staten.

Discografie Yukon

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Yukon

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer