Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

YUNG INTERNET

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Yung Internet (Bron: Facebookpagina Yung Internet)

Periode

2014 - heden

Genre

hiphop

Online

Facebook
Soundcloud

Yung Internet

Amsterdamse hiphopformatie bestaande uit de rappers Young Mau en Yelli (acteur Sergio Hasselbaink) en producer Hyperlink. Op hun mixtapes rappen ze over hun belevenissen in het nachtleven van Amsterdam. De teksten kenmerken zich door humor en rauwheid. In 2015 staan ze voor het eerst op het hiphopfestival Appelsap, alleen rapper ...
Volledige biografie...

Biografie Yung Internet

Amsterdamse hiphopformatie bestaande uit de rappers Young Mau en Yelli (acteur Sergio Hasselbaink) en producer Hyperlink. Op hun mixtapes rappen ze over hun belevenissen in het nachtleven van Amsterdam. De teksten kenmerken zich door humor en rauwheid. In 2015 staan ze voor het eerst op het hiphopfestival Appelsap, alleen rapper Yelli ontbreekt. In 2016 is hij wel van de partij.

Discografie Yung Internet

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Yung Internet

Audio/Video Yung Internet

Video Yung Internet

Yung Internet | Appelsap ...
Yung Internet | Appelsap Festival x Boiler Room LIVE set
Yung Internet - Ik Zag Je
Yung Internet - Ik Zag Je
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Yung Internet - Ik Zag Je

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer