Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ZENGA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1995 - heden

Online

Officiële website

Zenga

Zenga wordt in 1995 opgericht door Peter Weekers en Annet Visser van de groep Flairck. Zenga is een muziektheatergroep met naast vele, vaak exotisch ogende instrumenten ook dans en acrobatiek in decors gebouwd door kunstenaar Doef Beernink. De teksten zijn in het Engels, Nederlands en fantasietaal. De onderwerpen zijn van ...
Volledige biografie...

Bezetting

Annet Visser   accordeon, blokfluit, fluit, harp, melodica, panfluit, percussie, tin whistle, zang
Peter Weekers   doedelzak, fluit, panfluit, percussie, tin whistle, zang

Overige muzikanten

Bart Hulsebosch   percussie
Carsten Sasse   didgeridoo
Doef Beernink   didgeridoo
Chantal de Vries   zang
Marieke Esser   zang
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1995   Flairck

Biografie Zenga

Zenga wordt in 1995 opgericht door Peter Weekers en Annet Visser van de groep Flairck. Zenga is een muziektheatergroep met naast vele, vaak exotisch ogende instrumenten ook dans en acrobatiek in decors gebouwd door kunstenaar Doef Beernink. De teksten zijn in het Engels, Nederlands en fantasietaal. De onderwerpen zijn van mystieke aard met verwijzingen naar mythes en oude beschavingen. Enkele producties zijn: Musica Animalis, Sfinx, Atlantis en Collectio.

Discografie Zenga

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Zenga

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer