Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ZOIKLE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Zoikle in 2011

Periode

2011 - heden

Genre

noise, pop/rock, punk

Online

Facebook

Zoikle

Zoikle ontstaat als vocalist en tekstschrijver G.W. Sok (Jos Kley, ex-The Ex), gitarist Lukas Simonis (o.a. Dull Schicksal, Coolhaven), celliste Nina Hitz (The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble, Liana Flu Winks) en drummer Cor Hoogerdijk (Trespassers W) werken aan muziek voor de experimentele film The Everlasting Option (Marit Shalem, 2011) waarin G.W.
Volledige biografie...

Bezetting

G.W. Sok   zang
Cor Hoogerdijk   drums
Lukas Simonis   gitaar
Nina Hitz   cello

Genoemd in de biografie van

2011   The Ex

Biografie Zoikle

Zoikle ontstaat als vocalist en tekstschrijver G.W. Sok (Jos Kley, ex-The Ex), gitarist Lukas Simonis (o.a. Dull Schicksal, Coolhaven), celliste Nina Hitz (The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble, Liana Flu Winks) en drummer Cor Hoogerdijk (Trespassers W) werken aan muziek voor de experimentele film The Everlasting Option (Marit Shalem, 2011) waarin G.W. Sok ook een rol speelt. De Nederlandstalige noise/punk is verwant met De Kift en The Ex. Rond de première van de film, op 7 oktober 2011 in WORM aan de Boomgaardsstraat te Rotterdam, verschijnt de filmmuziek op de 7"-single Illusies 1 & 2.

Discografie Zoikle

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Zoikle

Audio/Video Zoikle

Video Zoikle

clip 'Illusies' from De E...
clip 'Illusies' from De Eeuwige Optie
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
clip 'Illusies' from De Eeuwige Optie

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer