Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ZYDEGONUTZ

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

ZydeGoNutz

Periode

2008 - heden

Genre

zydeco

Online

Officiƫle website

ZydeGoNutz

Multi-instrumentalist Ad van Emmerik, de 'vijfde' man van de Utrechtse zydecoformatie Allez Mama heeft zijn eigen band ZydeGoNutz. Het repertoire bestaat voornamelijk uit materiaal van onder anderen Buckwheat Zydeco, Beau Jocque, Clifton Chenier, Boozoo Chavis en Chuck Berry. Begin 2010 verschijnt het debuutalbum Havin' A Good Time. Het nummer Waltzing's ...
Volledige biografie...

Bezetting

Ad van Emmerik   gitaar, mandoline, mondharmonica, zang
Wolfert Jumelet   accordeon
David van Dinther   achtergrondzang, basgitaar
Sam Murray   drums, zang

Genoemd in de biografie van

2010   Allez Mama

Biografie ZydeGoNutz

Multi-instrumentalist Ad van Emmerik, de 'vijfde' man van de Utrechtse zydecoformatie Allez Mama heeft zijn eigen band ZydeGoNutz. Het repertoire bestaat voornamelijk uit materiaal van onder anderen Buckwheat Zydeco, Beau Jocque, Clifton Chenier, Boozoo Chavis en Chuck Berry. Begin 2010 verschijnt het debuutalbum Havin' A Good Time. Het nummer Waltzing's For Dreamers van Richard Thompson bevat een gastbijdrage van fiddlespeler David Buyle uit de Belgische bluegrassband Rocks & Ivy.

Discografie ZydeGoNutz

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's ZydeGoNutz

Audio/Video ZydeGoNutz

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer